• DSC_0168.jpg
  • membraan.jpg

Een nieuw zeil laten maken is voor veel zeilers een belangrijke gebeurtenis. Je wilt echt iets goeds, een zeil die harder vaart dan je oude zeil, waar je al je kennis over zeiltrim op los kan laten en waar je met gepaste trots en voldoening naar kan kijken als je inderdaad die anderhalve knoop harder gaat.

 

Om die lach op je gezicht te krijgen is het belangrijk om ten eerste een heel goed zeil te ontwerpen. Een goed zeil vaart licht en efficiënt, dat geeft meer comfort maar ook meer snelheid. Bovendien hoef je minder snel te reven. Daarnaast is het belangrijk om het juiste doek en de juiste snit te kiezen, dit hangt o.a. af van het type schip, je vaargebied en wat je wilt besteden.

 

"Wat ons onderscheid is dat wij met veel ervaring een 100% Nederlands ontwerp voor jou schip maken, we luisteren naar je wensen. We hebben vlotte levertijden en redelijke prijzen; het duurste zeil hoeft niet het beste te zijn maar voor de laagste prijs kan je geen topkwaliteit verwachten. Het beste doek, een echt goed ontwerp en een eerlijke prijs = een tevreden klant."

 

We leveren zeilen in het hele land. De levertijd is zo’n 5 tot 8 weken.

 

Neem contact op en dan spreken we elkaar snel.

Vraag hier prijsopgave aan:

1000 characters left