Canvas

Buiskappen, tenten, hoezen, wintertenten en zomertenten, we maken het allemaal. Meestal gebruiken we het vooruitstrevende doeksoort WeatherMax80. Dit materiaal is zeer sterk, erg slijtvast, bijzonder kleurvast en ademend. Op alle fronten beter dan bijna alle andere doeksoorten. De duurzaamheid van dit doek is fantastisch maar ook de ademende eigenschappen maken dat wij het graag gebruiken. Waterdruppels kunnen niet door het doek naar binnen maar waterdamp kan wel naar buiten. Een boot of hoes die vochtig wordt afgesloten kan toch nog uitdrogen en daardoor krijg je veel minder snel last van condens, alg- en schimmelvorming en weervlekken.

Voor het uiterlijk van de kap of tent heeft WeatherMax80 het voordeel dat het zich niets aantrekt van vocht. De meeste acryldoeken zakken wat uit wanneer ze nat worden waardoor je kans hebt op waterzakken maar WeatherMax80 blijft in natte toestand net zo strak staan als wanneer het droog is.

Naast WeatherMax80 hebben we ook alle andere gangbare doeksoorten in het leveringsprogramma zitten en is het natuurlijk geen enkel probleem om die te leveren.

Vraag hier meer informatie of een offerte aan: